Ledenadministratie

Op deze pagina kunt u een aantal zaken regelen met betrekking op uw lidmaatschap van Rijnsburgse Boys. (Voor de tarieven, klik hier)

Sporten is voor kinderen een kans om zich positief te ontwikkelen. Komt uw gezin rond van een sociaal minimum? Het Jeugdfonds Sport & Cultuur biedt ouders een vergoeding voor de sport van hun kinderen aan. Lees meer…

Wilt u lid worden van lees dan eerst deze handleiding.

Rijnsburgse Boys
t.a.v. Ledenadministratie
Postbus 127
2230 AC Rijnsburg
ledenadministratie@rijnsburgseboys.nl


Opzeggen / adreswijziging / van spelend naar niet spelend lid:
Als u uw lidmaatschap van Rijnsburgse Boys wilt opzeggen, een adreswijziging wilt doorgeven of van spelend naar niet spelend lid omgezet wilt worden, klik dan hier….


Aanmelden spelend lid of Uitje:
Als u zich wilt aanmelden als nieuw spelend lid, (lees eerst deze handleiding) open en print dan dit formulier en deze machtiging. Wilt u uw kind aanmelden als Uitje, print dan dit formulier en deze machtiging. Vul ze volledig in en lever ze met de gevraagde extra documenten in bij de ledenadministrateur (zie adres boven). U kunt ook rechtsklikken op de link en dan “doel opslaan als” kiezen. Zo download u het formulier naar uw computer en kunt u het later uitprinten en invullen.


Aanmelden niet spelend lid of vrijwilliger:
Als u zich wilt aanmelden als nieuw niet spelend lid of vrijwilliger, (lees eerst deze handleiding) open en print dan dit formulier en deze machtiging. Vul ze volledig in en lever ze met de gevraagde pasfoto in bij de ledenadministrateur (zie adres boven). U kunt ook rechtsklikken op de link en dan “doel opslaan als” kiezen. Zo download u het formulier naar uw computer en kunt u het later uitprinten en invullen.


Aanmelden seizoenkaart houder :
Als u zich wilt aanmelden als seizoenkaart houder, (lees eerst deze uitleg) open en print dan dit formulier, vul het volledig in en lever ze met de gevraagde pasfoto in bij de ledenadministrateur (zie adres boven). U kunt ook rechtsklikken op de link en dan “doel opslaan als” kiezen. Zo download u het formulier naar uw computer en kunt u het later uitprinten en invullen.


De formulieren zijn in PDF-formaat. Om deze te kunnen openen moet Adobe Reader op uw computer geïnstalleerd zijn. U kunt dit programma hier downloaden. U kunt het gewenste formulier ook ophalen bij de ledenadministrateur of op het secretariaat van Rijnsburgse Boys.