Adverteren

Wij kunnen ondernemers op verschillende manieren helpen om hun reclameboodschappen over te brengen naar een breed publiek. Adverteren via Rijnsburgse Boys is bovendien een mooie manier om de naamsbekendheid te verhogen.

Led-boarding

Rijnsburgse Boys was de eerste amateurclub in Nederland die led-boarding introduceerde. De led-boarding is aangebracht aan de lange zijde van het hoofdveld tegenover de zittribune en aan de korte kant achter beide doelen.

De led-boarding aan de lange zijde is 108 meter lang, achter de beide doelen elk 54 meter. In totaal is er 216 meter reclameruimte beschikbaar. Hierop kunnen adverteerders hun bedrijf, product of dienst op opvallende wijze presenteren, onder andere met behulp van mooie animaties, die wij voor u kunnen maken.

Deze reclame-uitingen zijn niet alleen zichtbaar voor de bezoekers van de thuiswedstrijden van het eerste elftal, maar ook voor voetballiefhebbers die online of via tv de thuiswedstrijden van Rijnsburgse Boys bekijken.

Led-scorebord

Het led-scorebord van Rijnsburgse Boys is 20 vierkante meter groot. Dit opvallende videoscherm is een echte eyecatcher en daarom ideaal om reclameboodschappen op te plaatsen vóór, tijdens en na thuiswedstrijden van het eerste elftal van Rijnsburgse Boys.

Vrijwel alles is mogelijk: van korte mededelingen tot complete videocommercials met geluid.

Vast reclamebord

Langs het hoofdveld kunnen ook vaste reclameborden worden geplaatst. De borden zijn standaard 5 of 10 meter lang, maar indien gewenst kunnen we ook grotere borden plaatsen.

De kosten voor het laten maken van een reclamebord zijn voor de adverteerder. Het reclamebord blijft daardoor altijd eigendom van het bedrijf.

Rijnsburgse Boys kan adverteerders in contact brengen met bedrijven die reclameborden maken en die ervaring hebben met het maken en plaatsen van borden op sportpark Middelmors.

Niet alleen is het mogelijk om reclameborden te plaatsen langs het hoofdveld. Het kan ook bij de entree van ons sportpark, op het bierplein bij de kantine, langs het jeugdveld achter de kantine of langs een van de andere velden. Waar je het beste een reclamebord kunt plaatsen, is afhankelijk van de doelgroep, bijvoorbeeld jeugdelftallen of lagere seniorenelftallen. Informeer naar de mogelijkheden.

Website

Het is mogelijk om een bedrijfslogo te plaatsen op de homepage van onze website. De kosten hiervan bedragen 400 euro exclusief BTW (momenteel niet beschikbaar).

Ook op een van de andere pagina’s op de site kan een logo worden geplaatst. Dit kost 200 euro exclusief BTW.

Hierbij gaan we uit van een contract met een looptijd van drie jaar, ingaande op de eerste dag van vermelding op de site, aflopend op dezelfde datum drie jaar later.

Meer informatie

Voor meer informatie en prijzen kun je contact opnemen met Cees Driebergen (06-53389576 of cees@ceesdriebergen.nl) of Ad Hendriksen (06-53214187 of adhendriksen@jan.nl).

Een mail sturen kan ook: naar sponsoring@rijnsburgseboys.nl