Handleiding Lidmaatschap

Beste Lezer,

Als u dit leest heeft u al een keuze gemaakt, of staat u op het punt een keuze te maken, om bij Rijnsburgse Boys te komen voetballen. Wij willen u dan ook feliciteren met uw besluit. Wij zullen alles in het werk stellen, om het u naar de zin te maken. Op dit moment hebben wij ongeveer 1350 leden, die samen met elkaar de geel/zwarte kleur hoog houden en wij hopen, dat u dit clubgevoel ook krijgt.

Om lid te worden hebben wij in het kort een handleiding gemaakt, dit als hulp bij uw inschrijving. Deze handleiding beschrijft op welke manier binnen Rijnsburgse Boys het één en ander geregeld is.

Lid worden

De volgende twee stappen leiden tot het lidmaatschap van de vereniging:

  1. Invullen van het online formulier ‘Inschrijven nieuw lid‘.
  2. Bij overschrijving moet u zich bij de oude club laten uitschrijven, daarna handelt u zoals in punt 1 is omschreven. Dit alles voor 15 juni van elk kalender jaar.

Indien aan bovenstaande voorwaarden is voldaan, is het lidmaatschap een feit. Bij een inschrijving voor 1 juli kunnen we garanderen dat een spelend lid ingedeeld wordt in een team van zijn leeftijd. Na 1 juli kunnen we deze garantie niet geven omdat de teams dan gemaakt zijn en we afhankelijk zijn van de aantallen per lichting. Al doen we wel ons uiterste best om een geschikt team te vinden voor elk spelend lid.

Jaarlijks wordt contributie geïnd. Ook bij Rijnsburgse Boys wordt de automatische incasso toegepast. Men kan jaarlijks, of per kwartaal betalen. Na betaling van de contributie ontvangt men het ‘Bewijs van lidmaatschap’ waarmee men vrij toegang (staanplaats) heeft tot de competitiethuiswedstrijden, in principe geen bekerwedstrijden, van Rijnsburgse Boys 1.

Wilt u een tribuneplaats, dan kunt u voor € 20,00 een T op de pas laten zetten, bij het secretariaat. Deze geldt voor het gehele seizoen.

U gaat het lidmaatschap aan voor een geheel seizoen. U bent verplicht de contributie te voldoen van een heel jaar, ook al betaald u per kwartaal.

Indien u als ouder / speler vrijwilliger wordt, dan vindt korting plaats op uw contributie en van uw kinderen, die financieel van u afhankelijk zijn. Meer informatie hierover is te vinden op deze pagina.

Algemene Ledenvergaderingen

Twee maal per jaar wordt een algemene ledenvergadering uitgeschreven. Eén in het voorjaar en één in het najaar.
De voorjaarsvergadering bevat over het algemeen de volgende onderwerpen:

  • de begroting voor het nieuwe seizoen;
  • notulen vorige vergadering
  • de bestuursverkiezing;

De najaarsvergadering bevat over het algemeen de volgende onderwerpen:

  • het jaarverslag van de penningmeester;
  • notulen vorige vergadering
  • het jaarverslag van de secretaris/jaarverslag jeugd
  • afscheid van vrijwilligers die gestopt zijn

Informatievoorziening

Internet
www.rijnsburgseboys.nl is het adres van de website van de vereniging. Deze site bevat programma’s, uitslagen, wedstrijdverslagen, foto’s, belangrijke telefoonnummers, belangrijke mededelingen, etc. etc.

Bestuursorganisatie/Statuten
U kunt deze inzien op het secretariaat.

Kledingvoorschrift
Het bestuur van Rijnsburgse Boys heeft met ingang van seizoen 2017/2018 een nieuwe kledingsponsor te weten Robey Sportswear. Inmiddels heeft Robey de Sportswear kledinglijn voor Rijnsburgse Boys samengesteld.

Het bestuur is uiteraard zeer tevreden met de nieuwe kledinglijn en constateert dat onze club, evenals in het verleden, weer een prachtig tenue heeft waarin uiteraard het logo van de club weer is verwerkt.
Het verzoek aan onze leden is bij aanschaf van nieuwe voetbalkleding deze dus in de Rijnsburgse Boys kledinglijn van het merk Robey bij Aandewiel Sports & Fashion te bestellen.
De kledinglijn bevat prachtige voetbaltenues (uit- en thuis), trainingspakken, tassen, warming-upshirts e.d., speciaal voor Rijnsburgse Boys samengesteld. Het logo van de club is in de meeste gevallen op de kleding aangebracht.

Uiteraard is bij de keuze voor onze nieuwe kledingsponsor Robey Sportswear weer gelet op de kwaliteit van de materialen, maar natuurlijk ook op een concurrerende prijsstelling voor onze leden.

Via deze link vindt u een impressie aan van onze nieuwe kleding lijn die u ook fysiek bij Aandewiel Sports & Fashion kunt bewonderen.

Het bestuur.