Bram van Egmond

FOTO: Team van de week: Rijnsburgse Boys JO11-3

Iedere week gaat fotograaf Jan Jungerius op bezoek bij een thuiswedstrijd van een team van Rijnsburgse Boys. Deze keer was de JO11-3 aan de beurt.Het verslag is van Sander Schreve.

Rijnsburgse Boys JO11-3

Zaterdagmorgen 11 mei, vroeg uit de veren voor de thuiswedstrijd tegen UVS JO11-6. Na het eerste fluitsignaal volgen de eerste kleine kansen voor beide teams. Helaas is het UVS dat als eerste en met enig fortuin tot scoren komt. Al snel wordt de aansluitingstreffer gemaakt door Demi Zange die een afgeslagen bal in de linkerbovenhoek schiet. Na de aansluitingstreffer volgt ook een tweede doelpunt van Hans Heemskerk die vandaag nog vaker het net zal weten te vinden.
2019-05-04-RBB-JO11-03-logo-rbb-60
UVS zet een tandje bij maakt weer gelijk en loopt uit naar een 2-4 voorsprong ondanks uitstekend keeperswerk van onze keeper Thijs Broeders. Waar tijdens eerdere wedstrijden de koppies al gingen hangen was het nu het signaal om nog een tandje bij de schakelen. Ondanks dat ook UVS nog het nodige gevaar wist te stichten weet Hans Heemskerk nog goede combinaties nog drie keer het net te vinden. De 2-4 achterstand wordt omgebogen naar een 5-4 voorsprong. UVS bleek echter een taaie tegenstander en zich ook nog niet gewonnen te geven en de score terug te brengen naar 5-5.
Gezien het wedstrijd verloop en de kansen over en weer, een uitslag waarin iedereen zich zou kunnen vinden leven. Waar het niet dat nog 1 keer de rug werd gerecht en op wilskracht nog eenmaal het net gevonden werd door andermaal Hans Heemskerk die vlak voor tijd een goede aanval wist af te ronden. Eindelijk een overwinning en daarmee 3 punten in de knip na een boeiende en spannende wedstrijd. Loon na werken want ondanks dat we dit seizoen vaak minimaal gelijkwaardig of voetballend beter waren dan tegenstanders, te vaak verloren. Sterker door strijd!
Een groot compliment aan het gehele elftal. Nu vasthouden en op naar de volgende overwinning!

er zijn geen afbeeldingen gevonden