Voor dit item gaat fotograaf Jan Jungerius langs bij een wedstrijd van een team van Rijnsburgse Boys. Deze keer was de JO15-2 aan de beurt. Het verslag is van Peter Kuijt, de foto’s van Jan.

Rijnsburgse Boys JO15- 2

AANVAL
PIETER VAN DER MEIJ – SENNA HEEMSKERK – BART VAN KAMPEN
MIDDENVELD
RICK OUWERSLOOT – RICK VAN DER MEIJ- NICK KUIJT – MAX RAVENSBERGEN- PIETER GROEN
VERDEDIGING
RON SCHREIJER JR – WILLEM VAN DE EIJKEL – STAN ZWAAN – ROB TURNHOUT
KEEPER
ARDIE RAVENSBERGEN
2018-09-15 TVDW RBB JO15-2 logo-50

WAT EEN MOOIE DAG HAD MOETEN WORDEN EINDIGDE HELAAS IN MINEUR.

Zaterdagochtend 15 september wordt er om 09.15 uur verzameld in kleedkamer 6. Met z’n allen bespreken we dat we gelijk vanaf het begin zullen laten zien dat veld 5 vandaag van RBB is, de 3 punten in Rijnsburg blijven en niet mee zullen gaan naar Meerburg.
Helaas verliep het allemaal heel anders en werden we op alle fronten overklast door jongens die gemotiveerd waren en op alle plaatsen sneller waren dan de mannen van RBB JO15-2. Dit resulteerde in een hele snelle 0-3 achterstand (binnen 20 minuten) en gingen we uiteindelijk met 0-3 ook de rust in.
De tweede helft was iets beter en het eerste gedeelte was dan ook voor de Rijnsburgse mannen, helaas wisten ze dit niet te belonen met een doelpunt en liepen de mannen uit Meerburg uit naar een 0-6 overwinning.
Deze wedstrijd was er eentje om heel gauw te vergeten en alleen het positieve mee te nemen uit het eerste gedeelte van de 2e helft waar wij zelf wisten te voetballen.