karly

Voetballen en Oliebollen tijdens het Oliebollentoernooi

Vrijdag 30 december was het Oliebollentoernooi 2022 voor de O8 en O9.

Ondanks het slechte weer in het laatste uur van het toernooi, was het wederom een groot succes. Vorig jaar werd er gespeeld met vijf teams, deze editie waren er maar liefst 20 teams aanwezig! Teams van UVS, Foreholte, Katwijk, Valken ‘68, FC Oegstgeest en natuurlijk Rijnsburgse Boys waren vertegenwoordigd.

Allemaal vier wedstrijden van 15 minuten en als winnaars kwamen FC Oegstgeest JO8-2, UVS JO8-1, Rijnsburgse Boys JO9-1 en JO9-2 uit de bus. Die gingen naar huis met een grote beker en alle spelers ontvingen een gouden medaille.

Naast de medailles waren er ook nog 350 oliebollen die soldaat waren gemaakt! Ze waren heeeeeeeerlijk. Met dank aan Rijnsburgse Boys (en de leverancier Melle de Vries).

Kortom; een groot succes. Met grote dank aan Leon en Ryan van Tilburg. De dames en heren in de koek-en-zopie tent en de kantine en aan toernooi-directeur Nick Martens. Alles was perfect geregeld.

Tot slot uiteraard de grootste dank aan de spelers en speelsters en hun supporters. Zonder jullie is er namelijk geen toernooi. Dank ook aan Jan Jungerius voor de serie foto’s die hieronder te zien zijn.

Tot volgend jaar. Tot het Oliebollentoernooi 2023.