Team van de week: Rijnsburgse Girls MO15-1

Iedere week gaat fotograaf Jan Jungerius op bezoek bij een wedstrijd op Middelmors om een prachtige fotoserie te maken. Deze keer waren de dames van de MO15-1 aan de beurt. Het verslag is van Eddy Fakkel.

Rijnsburgse Girls MO15-1

Zaterdag 28 januari was het eindelijk zover, na de vorige week afgelaste wedstrijd was het onze eerste wedstrijd na de winterstop. En dan gelijk Team van de Week, meiden van 14/15 jaar in combinatie met een fotograaf!

Echt een Gouwe combi!

Een eerste wedstrijd na de winterstop is altijd weer een beetje spannend, hoe zal het gaan?

Vanaf het eerste fluitsignaal zette de meiden van RBB de meiden van Foreholte onder druk, en dit resulteerde na 10 minuten in een verdiende 1-0, een droge schuiver van Daphne Verweij  hiervoor verantwoordelijk. Niet lang daarna was het Danique Verhave alert bij het verkeerd uit verdedigen van Foreholte, 2-0.

Daarop volgend kregen de meiden van RBB voldoende kansen om de score op te voeren. Een beetje pech in de afwerking was het gevolg en we gingen met 2-0 de rust in.

In de 2de helft gingen de meiden van RBB op dezelfde voet verder, ze bleven druk zetten op de meiden van Foreholte en na 15 minuten in de 2de helft zorgde Lara Heemkerk voor de 3-0.

Nog geen 5 minuten later viel de 4-0 in de vorm van een eigen doelpunt. Het slotakkoord was van Luus van Rijn, een prachtig schot die hoog in het doel verdween betekende de 5-0.

Kortom een geslaagde start van de voorjaarscompetitie, het was echt een teamprestatie en daar mogen de meiden van RBB trots op zijn!