team van de week: Rijnsburgse Boys JO9-4

Iedere week gaat fotograaf Jan Jungerius langs bij een wedstrijd op sportpark Middelmors. Ook afgelopen zaterdag trotseerde hij de kou om de het thuisduel van Rijnsburgse Boys JO9-4 vast te leggen.

KOUD HÉ

Zaterdagochtend was het koud! Maar dat kon onze jongens niet weerhouden van een lekker potje voetbal tegen de leeftijdsgenoten van ASC Oegstgeest. De tegenstander ging er vanaf de start vol op. Rijnsburgse Boys JO9-4 kon lang standhouden tegen de aanvalsgolven van ASC, maar helaas viel de goal voor de tegenstander dan toch!
Jammer, kopjes omhoog en door.

Om warm te blijven was er tussendoor geen kleine pauze, dus in één ruk door naar de pauze. Een warme chocomel had met deze temperaturen wel lekker geweest maar de limonade smaakte ook best in de rust.

Na de rust liep de score iets uit in het voordeel van de tegenstander. Mede door het missen van enkele kansen aan de kant van Rijnsburg bleef de teller op 0 staan. Tussendoor ging er hier en daar een jas aan om het nog een beetje warm te krijgen. De boys hebben goed gestreden. Helaas verloren, maar de volgende keer beter.