Team van de week: Rijnsburgse Boys JO8-4

Iedere week gaat fotograaf Jan Jungerius langs bij een thuiswedstrijd van een jeugdteam van Rijnsburgse Boys om een prachtige fotoserie te maken. Deze keer was de JO8-4 aan de beurt. Het verslag is van Marielle Kromhout.

Rijnsburgse Boys JO8-4

Onze toppers van de JO8-4 staan iedere week te trappelen om hun wedstrijdje te voetballen. Zo ook afgelopen zaterdag tegen Kagia, aftrap 8.30 op ons eigen sportpark. De jongens en meiden voor de wedstrijd nog even meegegeven wat de trainer belangrijk vindt: Elkaar helpen in het aanvallen en verdedigen. En vooral plezier maken met elkaar! De eerste helft viel er veel te juichen voor onze JO8-4.

Zes doelpunten, waarbij er bij sommige doelpunten goed werd overgespeeld naar elkaar. De tweede helft werden er nog vier doelpunten bijgemaakt. Aan het eind van de wedstrijd kon Kagia ook nog twee keer juichen. Waardoor de eindstand kwam op 10-2. Een hele mooie ochtend vol plezier voor Aron, Julian, Bart, David, Jovani, Mila, Chelsey, Cas,Dave en Joshua!