Team van de week: Rijnsburgse Boys JO8-2

Ook afgelopen zaterdag ging fotograaf Jan Jungerius weer langs bij een wedstrijd van de jeugd. Deze keer was de JO8-2 aan de beurt. Zij speelden een thuiswedstrijd tegen Katwijk. Leen de Vreugd schreef het wedstrijdverslag.

RBB JO8-2 tegen Katwijk JO8-2

Vandaag stond de derby tegen Katwijk op het programma. Een bekende tegenstander want we oefenen veel tegen elkaar en die potjes gaan altijd gelijk op. Dit belooft dus een spannend potje te worden!

Katwijk begon goed en de voorsprong was niet onverdiend. Onze jongens zijn echter bikkels en geven nooit op. Met afwisselend Chase en Kas staat er een topkeepertje tussen de palen. Matthijs en Thijn staan achterin hun mannetje. Kas, Chase en Joah zijn overal te vinden en helpen zo onze verdedigers maar pikken ook goaltjes mee. Voorin moeten Sam en John voor de doelpunten zorgen. Vandaag kon Nathanael er helaas niet bij zijn. Hoewel Katwijk dus 1e helft iets beter was (vooral in het overspelen), maakten wij 2 mooie goals. Een gelijkopgaande wedstrijd waar de ruststand dan ook terecht 2-2 was.

De 2e helft was fantastisch! We gingen meer overspelen, ballen afpakken en vooral sneller op doel schieten. Een mooie tussensprint zorgde al snel voor een 6-2 voorsprong. Mooie schoten, mooie acties en vooral de mooie glimlach van de jongens bij de doelpunten. De eindstand was uiteindelijk 7-2. Wat een blijdschap! En wat een leuke groep jongens is dit! Stuk voor stuk kanjers

Trainers JO8-2.