Bram van Egmond

Team van de Week: Rijnsburgse Boys JO15-3

Voor dit item gaat fotograaf Jan Jungerius langs bij een elftal van Rijnsburgse Boys. Deze keer was de JO15-3 aan de beurt. Het verslag is van Ronald de Mooy. De foto’s van Jan vind je daaronder.

Een leerzame middag

Afgelopen zaterdag speelden de jongens van JO15-4 tegen Noordwijk JO15-3. Beide teams speelden hun 2e competitiewedstrijd en hadden hun 1e duel verloren, en waren zodoende gebrand om de 1e punten binnen te halen.
2018-09-29 TVDW RBB JO15-4 logo-22
Om 13.00 uur was de aftrap op een zonovergoten veld 4. Afgesproken was om fel van start te gaan en de jongens hielden woord. Duels werden gewonnen en de vrije man werd regelmatig gevonden. De 1-0 was dan ook een logische ruststand.
Maar…..een wedstrijd heeft 2 helften, zoals we allemaal weten!! Na de rust een heel ander beeld. Een heel fel Noordwijk en een heel tam RBB. We waren niet meer bereid om weer de mouwen op te stropen en om die paar stappen extra te maken voor elkaar.
Noordwijk rook bloed en liep uit naar 1-5 ondanks enkele fantastische reddingen van onze invalkeeper Jan-Kees. Maar de boys van JO15-4 komen graag op woensdag weer naar de training om iets te leren en dus Iedere week iets beter te worden.
Volgende week uit naar de Rijnvogels, en dan gaan we voor en na rust knallen en gas geven!!!

er zijn geen afbeeldingen gevonden