Bram van Egmond

FOTO: Team van de week: Rijnsburgse Boys 7

Voor dit item gaat fotograaf Jan Jungerius langs bij een wedstrijd van een team van Rijnsburgse Boys. Deze keer was RBB7 aan de beurt!

Rijnsburgse Boys 7

Op zaterdag 5 mei mochten wij op een zonovergoten Middelmors aantreden tegen DOSR zat 1.
De wedstrijd had een affiche om je vingers van af te likken. DOSR zat 1 de koploper tegen de nummer 2 RBB 7. 4 punten is het gat tussen beide teams voor aanvang van de wedstrijd. Bij winst van DOSR zat 1 zijn zij kampioen. Als RBB 7 het duel zou winnen bestond er nog een kleine kans op iets moois.
20180-05-05 RBB 7 WMRBB-22
De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter E. Duindam. Hij fluit om 11.45 uur voor het begin van de wedstrijd. Iedereen scherp vanaf de eerste minuut en we kletsen er boven op. Maar DOSR zat 1 doet precies het zelfde en er ontstaat een mooi voetbalgevecht.
Na een goede eerste helft waar in we echt niet de mindere waren van DOSR zat 1, gingen we toch met een 0-1 achterstand de rust in. Jammer, want we hadden echt wel kansjes gehad.
De tweede helft was een kopie van de eerste maar langzaam aan vloeide de krachten en het geloof bij ons weg. DOSR zat 1 scoorde halverwege de tweede helft de 0-2 en niet veel later werd het nog 0-3. Kort samen gevat was DOSR gewoon even iets beter van daar dat ze ook terecht kampioen zijn.
DOSR zaterdag 1 gefeliciteerd met jullie kampioenschap namens RBB 7.

er zijn geen afbeeldingen gevonden