Bram van Egmond

Team van de week: Rijnsburgse Boys O23-3

Iedere week gaat fotograaf Jan Jungerius langs bij een wedstrijd op Sportpark Middemors om een prachtige fotoserie te maken. Dit keer was Rijnsburgse Boys O23-3 aan de beurt. Het verslag is van Willem van den Eijkel.

Rijnsburgse Boys O23-3

Het is weer zo ver, het is zaterdag dus de gasten van de O23-3 kunnen weer lekker voetballen. Na drie gewonnen potjes in de beker zijn we vrij makkelijk een ronde door in het toernooi. Vandaag is het weer de tijd voor de competitie, tegen de koploper ARC.

De gasten hadden er zin in vandaag en dat was te merken. Snel na de start maakte Cas de 1-0. Na de 1-0 kwamen er nog wat kansen voor de thuisploeg, maar toch scoorde ARC de 1-1. Rijnsburg ging door met het goede voetbal en dat leverde wat op, Mike scoorde de 2-1. Na de 2-1 ging ARC aanzetten en kwam snel op de 2-2 en later de 2-3. Zo gingen we de rust in met een stand van 2-3.

Na de rust kwam Rijnsburg scherp uit de kleedkamer. Na een voorzet van Mike, scoorde Jens de 3-3. Het spel ging verder en het ging gelijk op, maar na een paar fouten achterin bij Rijnsburg werd het toch 3-4. Na de 3-4 ging het hard en dat resulteerde in de 3-5 en de 3-6. Die stand was ook gelijk de uitslag. ARC ging met de 3 punten naar huis en blijft bovenaan staan.

Volgende week willen we ons succes in de beker voortzetten. Dan gaan we naar Lisse om weer een ronde verder te komen!