karly

Sportspektakel groot succes

Woensdagmiddag was er een sportspektakel, georganiseerd door Come4Sports – Welzijnskwartier. Dit vond plaats op de IJsbaan van Rijnsburg, onder fantastische weersomstandigheden. Volop zon, strakblauwe lucht en ruim 20 graden; de ideale combinatie voor de jeugd van Rijnsburg en omstreken.
Come4SportsDie hadden op school een stempelkaart ontvangen, waarmee ze een parcours moesten lopen. Bij elke activiteit die gedaan was ontvingen zij daarvoor een stempel. Als die vol was, kon men die inleveren en ontvingen ze wat lekkers.
Ruim 500 kinderen zijn er geweest en die hebben kunnen kennismaken met alle takken van sport, binnen een vereniging, die aanwezig waren op de IJsbaan. Zo ook bij Rijnsburgse Boys. In hun stand stond een vaas met daarin mini-voetballen. Men moest raden hoeveel erin zaten en daar is gretig op geboden!
Het waren er uiteindelijk 918 om precies te zijn en met een opgegeven aantal van 920 is Luca van Duyn (E11) de gelukkige winnaar geworden! Hij mag tijdens dit seizoen de Pupil van de Week zijn, bij een thuiswedstrijd van Rijnsburgse Boys 1.
Verder zijn de volgende jongens en meisjes winnaar geworden van een prachtige Rijnsburgse Boys pet: Claudia van Egmond, Jochem Kralt, Rick van Delft, Rosemarijn Sterk, Kevin van den Eykel en Tjeerd van Gastel.
Zij kunnen zaterdag 6 september tussen 10.00uur-13.00uur hun prijs afhalen bij onze Fanshop. Of bij alle thuiswedstrijden van Rijnsburgse Boys tussen 13.00uur en 15.30uur.
Nogmaals alle prijswinnaars en – winnaressen van harte gefeliciteerd en namens Rijnsburgse Boys gaat een groot woord van dank uit naar Daniëlle Ravensbergen en Laura van der Meij; zij waren het die de hele middag op de IJsbaan gestaan hebben. Om Rijnsburgse Boys op een professionele manier te promoten en dat is hen zeker gelukt! Bedankt dames!
En natuurlijk gaat onze dank uit naar de organisatie: die was in 1 woord perfect. Dank aan Come4Sports – Welzijnskwartier