Piet Hemminga

Rijnsburgse Boys – Scheveningen in de pers

logoindepers
“Weer in achtervolging” concludeert Jeroen Bijma in het Leidsch Dagblad na het verlies van Rijnsburgse Boys tegen Scheveningen. De verslaggever stelt op basis van de woorden van doelman Richard van Nieuwkoop vast dat de spelers van Rijnsburgse Boys het in het verleden al meerdere keren met elkaar gehad hebben hoe de wisselvalligheid in prestaties er uit te halen valt. Van Nieuwkoop: “Er is nog niemand die een oplossing heeft gevonden. Er is niet echt een oorzaak aan te geven waardoor het telkens gebeurt dat we juist die wedstrijden verliezen als het er om gaat. (…) Misschien is het ongelukkig, wellicht is het spanning dat je zulke duels verliest. We lopen weer achter de feiten aan, dat moeten we voor zijn. Nu ga je volgende week met meer druk naar Capelle, want we moeten daar winnen om bij te blijven”.
Ook Niek Oosterlee baalt van het verlies. “Deze nederlaag baart me geen zorgen. Het loopt alleen nog niet zoals het zou moeten lopen. Zes punten uit vier duels is te weinig. (…) In balbezit zijn we vaak ontzettend onrustig. Doodzonde, want je had vandaag niet hoeven te verliezen. In principe mag je thuis niet ten onder gaan, dus dit is even slikken”
“Scheveningen na stunt koploper in topklasse” kopt de Haagse editie van het Algemeen Dagblad. “Scheveningen toonde zich effectief in het benutten van de kansen. Na het openingsdoelpunt van Raily Ignacio na rust wisten de Scheveningers nauwelijks kansen te creëren. In de slotfase was Aldogan uiterst koelbloedig in de afwerking. De laatste keer dat Scheveningen bij Rijnsburgse Boys won, was in 2003.”
Nog meer over deze wedstrijd via onderstaande links:
Het Haags amateurvoetbal – Scheveningen zet goed reeks voort in Rijnsburg
Voetbal in de Bollenstreek – Scheveningen-spits Aldogan beul op de Middelmors
Voetbal uit Katwijk – Mehmet Aldogan velt Rijnsburgse Boys op de Middelmors
Westonline – Rijnsburgse Boys verslikt zich in Scheveningen