karly

Pettentoernooi op vrijdag 19 juni

De oudere leden weten het zeker nog: jarenlang was er aan het eind van elk seizoen een zgn. Pettentoernooi. Een toernooi voor alle A-junioren en senioren (dames/heren). Aangezien dit seizoen voor het eerst de Familiedagen bij Rijnsburgse Boys georganiseerd worden, willen we dit toernooi daarbij gebruiken.
Dus op vrijdagavond 19 juni is er een Pettentoernooi. We spelen op een half veld 7 tegen 7. En daarvoor kunnen teams zich vanaf nu inschrijven. De kantine en kleedkamers zijn vanaf 19.15uur open en om 20.00uur gaan we starten met de wedstrijden. Afhankelijk van het aantal inschrijvingen wordt er bepaald hoeveel wedstrijden er gespeeld gaan worden en hoe lang een wedstrijd duurt.
Terwijl de dames tijdens de Glamourbingo worden vermaakt, ontbreekt het bij de heren en de overige dames aan niets! Wat blijft nog een verrassing, maar we gaan er een spektakel van maken. Maar dan moeten we wel voldoende inschrijvingen hebben!
En dat kan dus vanaf nu door te mailen aan info@rbb6.nl en daarin te vermelden: teamnaam, aanvoerder en zijn of haar telefoonnummer. Er mag ingeschreven worden door A-junioren, Senioren, Gelegenheidsteams, Vriendenteams, Leiders, Trainers, etc. etc. en uiteraard zowel dames als heren. Zorg voor minimaal 7 spelers/speelsters!
Laten we er met z’n allen een groot feest van maken en schrijf je nu in!