karly

Ontbijt/Uiencircuit op Familiedagen: nog enkele plaatsen!

We hebben er al eerder melding van gemaakt, maar het gaat dit jaar toch echt gebeuren: de eerste familiedagen bij Rijnsburgse Boys. Al maanden zijn we met velen aan het voorbereiden en het gaat er nu toch allemaal wel heel spectaculair uitzien! En we kunnen daarom ook gaan beginnen met de inschrijvingen voor de verschillende onderdelen, waar inschrijvingen voor nodig zijn!
Glamour ‘Vrouwen’ Bingo: vrijdag 19 juni 2015:
Een avond vol gezelligheid, spanning en luxe prijzen!
En dat heeft schijnbaar indruk gemaakt: binnen no-time waren de 130 beschikbare toegangskaarten aan de ‘vrouw’ gebracht en moeten we het predicaat UITVERKOCHT eraan hangen.
Diegenen die per email een toezegging hebben voor kaarten, kunnen deze vanaf 1 mei op onderstaand adres afhalen. Bij het afhalen dienen de kaarten meteen te worden betaald!
Arjan Bakkenes
Jan Steenstraat 13
Rijnsburg
Er worden 5 bingoronden met elke ronde 3 mooie prijzen gespeeld.
Bij binnenkomst ontvangt u, om alvast in de stemming te komen, een heerlijk glaasje prosecco en ook voor een hapje wordt uiteraard gezorgd.
Tevens zullen we, tussen de bingoronden door, 2 extra rondes spelen waarvoor u ter plaatse nog lootjes kunt kopen.
Over de prijzen kunnen we nog niet teveel uitweiden, maar wij kunnen u verzekeren…. deze liegen er niet om!!!!
Rijnsburgse Boys Ontbijt: zaterdag 20 juni 2015:
Om deze familiedag goed te beginnen is er een luxe ontbijt. Dit ontbijtbuffet staat klaar in de kantine vanaf 08:00 uur. De kantine wordt speciaal voor deze gelegenheid mooi aangekleed.
Alvast de informatie over de kaartverkoop:
–    Er zijn 80 toegangskaarten beschikbaar
–    Start kaartverkoop: maandag 2 maart
–    Kaarten zijn te bestellen door een mail te sturen naar: ontbijt@rijnsburgseboys.nl
–    We gebruiken het ‘wie het eerst komt, wie het eerst maalt’ principe
–    Kosten: € 7,50 voor iedereen van 12 jaar en ouder. Kinderen onder de 12 jaar betalen € 5,00.
–    Na de aanmelding krijgt u een bevestigingsmail. Daarin staat vermeld waar u de kaarten kunt afhalen, bij afhalen dienen de kaarten meteen te worden betaald!
Familiedagen Uiencircuit: zaterdag 20 juni 2015:

Het ‘Uiencircuit’ is op zaterdag van 10.00-15.00uur. Iedereen vanaf de C-junioren kan zich hiervoor met een team van minimaal 6 en maximaal 10 personen inschrijven. Dit hoeven niet allemaal leden te zijn. Neem je vader, moeder, broers, zussen, opa’s, oma’s, ooms, tantes, vrienden of vriendinnen mee en schrijf je vanaf nu in via uiencircuit@rijnsburgseboys.nl
Het circuit bestaat uit verschillende onderdelen, afgewisseld met een periode pauze. Onder andere een stormbaan, koemelken en 3-benig voetbal gaat u tegenkomen! Dus verzin een leuke naam voor je team en schrijf je allemaal in. Wacht hier niet te lang mee, want we kunnen maar maximaal 24 teams plaatsen en dit geschiedt op basis van inschrijving.
Schrijf u direct in voor alle onderdelen, want ook hier geldt VOL = VOL