Bram van Egmond

Neem vandaag je clubcard mee!!

In de afgelopen dagen heeft iedereen zijn clubcard (ledenpas) thuis ontvangen. Ook de Vriendenclubkaarten, Seizoenskaarten en reclamebordhouderpassen zijn bezorgd of overhandigd.
Aan elke clubcard is een staan- of zitplaats gekoppeld. Aankomende zaterdag zullen de stewards de clubcards scannen. Mocht jouw pas naar jouw mening niet de juiste plaats bevatten, ga dan niet in discussie met de stewards, maar loop even door naar het secretariaat. Daar kunnen we alles nakijken.
Wil je nog een “T” op je pas, kom dan ’s ochtends langs op het secretariaat, om drukte in de middag vlak voor de wedstrijd te voorkomen. Ook als je nog vragen hebt over het gebruik van de clubcard als betaalpas, kun je zaterdagochtend op het secretariaat binnenlopen. Dan kunnen we je het helemaal uitleggen. Zie hiervoor ook het artikel dat eerder deze week op de site is geplaatst.
Voor alle duidelijkheid, als je je clubcard opwaardeert via iDeal, ontvang je 10% extra saldo en vanaf 1 november 5% extra saldo. Als je je clubcard wilt opwaarderen met contant geld of met pin in de kantine, dan krijg je deze extra bonus niet. Doe het dus met iDeal, dat is voor de club en voor jou de voordeligste methode.
Uiteraard kun je zaterdag natuurlijk ook gewoon met contant geld of met pin betalen. Maar je snapt het al, hoe meer leden de clubcard gaan gebruiken, hoe makkelijker en sneller het is voor onze vrijwilligers en voor jezelf.