Bram van Egmond

Invoering clubcard bij Rijnsburgse Boys

Vanaf dit seizoen vervangt Rijnsburgse Boys de jaarlijks ledenpas voor een doorlopende clubcard. Met deze clubcard heb je toegang tot de sta-tribune. Als je extra hebt betaald (zie dit bericht), krijg je hiermee ook toegang tot de zittribune.
De clubcard blijft geldig in de volgende seizoenen.
De clubcard kan ook worden gebruikt om saldo op te plaatsen en daarmee af te rekenen in de kantine. Voor de club is dat voordelig, want het werkt sneller achter de kassa en het vermindert het contante geld dat steeds moet worden geteld en afgestort. Voor jou zit er ook voordeel aan. Bij elke storting op je clubcard (vanaf 5 euro) krijg je 10% extra tot 1 november en daarna blijvend 5% extra.
Deze week krijg je op je huisadres een brief met daarbij gevoegd de clubcard. Ook krijg je deze week een mail waarmee je je eigen pagina op www.mijnlcs.nl kunt activeren en waarmee je kunt opwaarderen.
Aankomende zaterdag kun je de clubcard gebruiken voor toegang en voor betalingen. Als wij geen mailadres van je hebben of een oud mailadres, krijg je wel de brief en de clubcard, maar geen mail. Je hebt dan wel toegang, maar kunt nog niet opwaarderen. Zodra we je goede mailadres hebben, kunnen we daar alsnog voor zorgen.
Heb je vragen of wil je je goede mailadres doorgeven, meld dat dan via de mail op clubcard@rijnsburgseboys.nl.
De clubcard wordt toegezonden aan leden, de vriendenclub, seizoenkaarthouders en reclamebordhouders. Als je bij meerdere van deze groepen hoort, krijg je ook meerdere clubcards.
De clubcard is mogelijk gemaakt door sponsoring van de Rabobank Leiden – Katwijk
De kaarten worden geleverd en beheerd door LCS (LeCreditSportif), die ook onze kassa’s en de pinapparaten levert.
LCS heeft een speciale vergunning en staat onder toezicht, zodat de opgewaardeerde tegoeden veilig zijn.
Raak je in de toekomst je clubcard kwijt, dan kun je zelf via www.mijnlcs.nl je saldo blokkeren. Wij kunnen de gehele kaart blokkeren en een nieuwe kaart leveren. De eerste kaart is gratis, een nieuwe kaart kost 5 euro (productie- en verzendkosten).
Je saldo komt dan weer beschikbaar op de nieuwe kaart. Ook verlies van je clubcard kun je melden via clubcard@rijnsburgseboys.nl.
Hieronder is een voorbeeld van de pas opgenomen. Op de voorzijde staat je pasnummer, je relatiecode en je naam. Bij leden staat ook je foto erop. Op de andere kaarten staat een algemene foto.
Op de achterzijde staat een QR-code. Als je deze scant met je telefoon, zie je direct je beschikbare tegoed en kun je opwaarderen vanaf een bankrekening die je op de mobiele telefoon hebt staan. Het werkt samen met elke bank.
Het wijst zich eigenlijk vanzelf. Kom je er niet uit, stuur dan een mail naar clubcard@rijnsburgseboys.nl voor persoonlijke ondersteuning. Binnenkort zullen we enkele instructiemomenten op de site plaatsen. Dan kun je in de kantine langskomen voor nadere uitleg.
ledenpas