Bram van Egmond

FOTO: Team van de week: Rijnsburgse Boys JO7-3

Iedere week trotseert fotograaf Jan Jungerius weer en wind om een wedstrijd vast te leggen van een team van Rijnsburgse Boys. Deze keer was de JO7-3 aan de beurt, zij speelden een thuiswedstrijd tegen FC Lisse. Het verslag is van Mirella Smits.

Rijnsburgse Boys JO7-3

Zaterdag 8 februari stond de tweede wedstrijd in hun prille voetbalcarrière voor het team JO7-3 op de planning. FC Lisse was de tegenstander. Een beetje spannend was het wel, maar ze hadden er erg veel zin in.
2020-02-08-rbb-jo7-03-rbb-17-van-56
Met frisse moed begonnen ze aan de wedstrijd. Helaas liep het deze zaterdag allemaal niet zo soepel. FC Lisse begon erg goed en kon dit de hele wedstrijd goed doorzetten. We kregen toch paar mooie kansen maar het was FC Lisse die duidelijk de overhand had. Maar JO7-3 liet de hoofden niet zakken en bleef door gaan, op zoek naar dat ene doelpunt. Helaas mocht dit niet gebeuren.
Maar wat hebben ze hun best gedaan en doorzettingsvermogen laten zien. Deze wedstrijd (0-17) snel vergeten en op naar de volgende wedstrijd. Zet hem op allemaal! En verliezen is niet erg, als je maar plezier hebt gehad.