Bram van Egmond

FOTO: Team van de week: Rijnsburgse Boys JO16-2

Iedere week gaat fotograaf Jan Jungerius op pad om een prachtige fotoserie te maken van een team van Rijnsburgse Boys. Deze week waren de mannen van JO16-2 aan de beurt. Zijn speelden een thuiswedstrijd tegen Graaf Willem II-Vac. Het verslag is van Ronald de Mooij.

Rijnsburgse Boys JO16-2

Zaterdag 8 december speelden de jongens van JO16-2 tegen hun leeftijdgenoten van Graaf Willem II-Vac. De teams stonden in de stand dicht bij elkaar en dat was in het veld goed te zien. De strijd ging gelijk op en dat zijn, zeker met deze leeftijd, de leukste potjes om te spelen en om te kijken. Rijnsburg knokte zich na een 0-1 achterstand terug in de wedstrijd om na het laatste fluitsignaal van de scheids winnend met 2-1 van het veld te stappen.
2019-12-07-RBB-JO-16-02-logo-rbb-14-van-79
Vorige jaren gingen de koppies nog wel eens hangen na wéér een achterstand, maar dit jaar krijgen de jongens een beetje meer geloof dat ze deze potjes kunnen winnen! Het spel is niet altijd even mooi en verzorgd, maar met iets meer inzet en vechtlust kan je veel goedmaken. En dat is nu juist de grootste winst die we met elkaar maken dit jaar!
Het zijn allemaal heerlijke gasten die er veel plezier in hebben om 1x te trainen en 1x te spelen in de week. Plezier, daar gaat het toch gewoon om!! Maar af en toe een wedstrijd winnen, dat blijft toch een lekker gevoel. Ook voor Mike en mij…
Ronald de Mooij