Bram van Egmond

FOTO: Team van de Week: Rijnsburgse Boys JO12-4

Iedere week gaat fotograaf Jan Jungerius langs bij een wedstrijd van een team van Rijnsburgse Boys. Deze keer was de JO12-4 aan de beurt. Herman Nieuwkerk schreef het verslag.

Rijnsburgse Boys JO12-4

Zaterdag 30 maart, vandaag stond de kwartfinale van de beker op het programma. De jongens van de JO12-4 hadden deze bereikt na veel hard werk en week in week uit goed voetbal spelen. Om 10:30 werd er afgetrapt tegen DRL JO12-2.
2019-03-30RBB JO 12-4 logo-6
De wedstrijd was vanaf het begin gelijk opgaand, het was voor beide teams duidelijk wat er op het spel stond. Er kwamen wat kansen aan beide kanten maar daar bleef het ook bij in de eerste helft, de rust dus in met 0-0 op het scoreboord.
In de tweede helft opende DRL de score door een corner erin te koppen. Even later scoorde DRL ook nog de 0-2. Op dit moment was er nog van alles mogelijk. De jongens hadden het dus ook nog niet opgegeven en bleven nog kansen creëren. Na wat mooi samenspel ontstond er een 1 op 1 kans, deze werd er helaas knap uitgehouden door de keeper van DRL. DRL startte daarna een counter op waaruit ze de 0-3 scoorde.
0-3 was ook de eindstand.
Ondanks het verlies ben ik zeker trots op de jongens, ze zijn er vol voor gegaan maar helaas bleek DRL te sterk. De kwartfinales van de beker bereiken is op zichzelf al een hele prestatie en ik heb ook zeker genoten van de inzet die de jongens toonde als er weer een bekerwedstrijd op het programma stond. Voor ons is het nu jammer genoeg afgelopen in de beker. Volop focussen op de competitie nu dan maar want ook daar zijn de jongens sterk bezig en valt er nog wat uit te halen.
Er zijn nog redelijk wat wedstrijden te gaan dus er is nog van alles mogelijk, maar momenteel zie ik elke wel strijd en passie en dat is voor mij het belangrijkste!

er zijn geen afbeeldingen gevonden