karly

JO11-1: Een prachtige voetbalreis

Als team dat de meeste loten (2000 stuks) verkocht van de Oudejaarsloterij van Rijnsburgse Boys, ontvingen zij uit handen van voorzitter Ad Hendriksen kaartjes voor het Nederlands Elftal. 
Donderdag 21 maart was het eindelijk zover: Nederland – Wit-Rusland in De Kuip! Met 10 spelers, trainers Ben en Colin en 13 vaders en moeders vertrokken we om 17.00uur. Met de spelersbus van Rijnsburgse Boys! Door Marjan en Geertje waren heerlijke broodjes gesmeerd en ging er voldoende drinken mee aan boord. Om 19.00uur waren we op de plaats van bestemming en om 20.00uur keken we op het mooiste voetbalveld van Nederland! 

Alleen de warming-up was al een belevenis. Ineens zijn die grote spelers heel dichtbij. Prachtige plekken op de eerste ring, perfect geregeld door Rijnsburgse Boys! Na 50 seconden was het al raak en tot het laatste fluitsignaal vonden de jongens en meisje het prachtig, zongen alle liedjes mee, klapten hun handen blauw en genoten van elke minuut! 


Een mooie ervaring en door de JO11-1 zelf verdiend. Ongetwijfeld gaan ze bij de volgende lotenverkoop weer hun uiterste best doen. 
Rijnsburgse Boys hartelijk dank voor deze prijs! 
Namens de JO11-1, trainers en ouders