Toernooicommissie

Hulp gevraagd bij het Uientoernooi 2024

Het is alweer bijna 2e paasdag, maandag 1 april 2024. En dus is het alweer bijna tijd voor het The Green Corner – Bakker Den Dulk Uientoernooi. Toch wel het grootste spektakel uit de (verre) omtrek! Elk jaar is het weer een happening en dit jaar dus de 12e editie. Maar dat kunnen we niet zonder hulp realiseren…….

Er spelen bijna 140 (inderdaad: honderdveertig) teams. Dat betekend 280 wedstrijden, verdeeld over 28 poules, op 15 velden en nog veel meer getallen. Kortom: een hele organisatie. En daarom vragen we om hulp bij de opbouw van dit evenement!

Maandagmorgen om 05.30uur staat de koffie klaar in de kantine en om 05.45uur gaan we starten, zodat we om 08.45uur kunnen fluiten voor aanvang van de eerste wedstrijden. Ontbijt wordt geregeld, dus het zal de medewerkers en medewerksters aan niets ontbreken! 

Alles is verder geregeld, mooi weer komt eraan, dus het wordt een dag volop genieten. En als er nou mensen zijn die graag mee willen (helpen) genieten, dan zien wij u graag op maandag 1 april om 05.30uur

Bij voorbaat dank namens (ruim) 1.300 deelnemende kinderen en de organisatie!