Bram van Egmond

Pre-Paasveiling-kavel: Nederland-Duitsland


Op zondag 24 maart a.s. om 20.45 uur speelt het Nederlands elftal in de Johan Cruijff Arena in Amsterdam de altijd heroïsche wedstrijd tegen Duitsland. Dit duel is onderdeel van de kwalificatiereeks voor het EK van 2020.
Vip-kaarten
Rijnsburgse Boys biedt twee vip-kaarten aan voor de wedstrijd Nederland-Duitsland inclusief parkeerkaart en ontvangst door de KNVB. Dit arrangement is onderdeel van de Paasveiling, die dit jaar op vrijdag 12 april plaatsvindt in de businessclub van Rijnsburgse Boys.
Kavel 0
Van donderdag 14 februari tot en met vrijdag 15 maart kunnen geïnteresseerden alvast een bod doen op dit zogeheten kavel 0. Dit kan per e-mail of via WhatsApp naar businessclub-voorzitter Cees Driebergen (cees@ceesdriebergen.nl / 06-53389576) of naar clubvoorzitter Ad Hendriksen (adhendriksen@jan.nl / 06-53214187).
Op zaterdag 16 maart, na afloop van de thuiswedstrijd tegen Barendrecht, wordt in het businesshome gekeken wie het hoogste bod heeft uitgebracht. Daarna wordt kavel 0 geveild en kan wie hoger biedt alsnog de twee vip-kaarten voor Nederland – Duitsland kopen.