Bram van Egmond

WBE ook komende vier jaar hoofdsponsor

Rijnsburgse Boys en hoofdsponsor WBE hebben hun contract, dat op 1 juli 2019 zou aflopen, met vier jaar verlengd. Dit houdt in dat WBE tot minimaal 1 juli 2023 als hoofdsponsor verbonden blijft aan Rijnsburgse Boys.

WBE is sinds medio 2007 hoofdsponsor van Rijnsburgse Boys. Ook van medio 2003 tot medio 2005 was WBE al een periode hoofd- en shirtsponsor. Dat betekent dat het Westlandse bedrijf in decoratiegroen momenteel bezig is aan zijn veertiende seizoen. Daar worden nu dus nog minimaal vier jaar aan vastgeknoopt, waarmee WBE de langst zittende hoofdsponsor is van Rijnsburgse Boys.
Op donderdag 20 december hebben Peter Baak, directeur van WBE, en voorzitter Ad Hendriksen en businessclub-voorzitter Cees Driebergen namens Rijnsburgse Boys hun handtekening gezet onder het vernieuwde contract.
Reactie Rijnsburgse Boys
Ad Hendriksen, voorzitter van Rijnsburgse Boys: “We zijn er trots op dat de naam WBE al zo lang op het shirt staat van ons eerste elftal. Dat feit wordt nu onderstreept met een verlenging van nog eens vier jaar, waarmee het totaalaantal jaren op achttien uitkomt. Een absoluut record voor onze vereniging en tevens het bewijs dat WBE een meer dan trouwe sponsor is.”

Reactie WBE
Peter Baak, directeur van WBE: “Rijnsburgse Boys heeft een rijke historie en een sterke reputatie in Nederland. Bovendien streeft de vereniging naar presteren op een zo hoog mogelijk niveau. Allemaal facetten waardoor wij ons graag laten inspireren. Daarom verbinden wij onze naam ook de komende vier jaar graag aan Rijnsburgse Boys.”
Over WBE
WBE importeert decoratiegroen vanuit de hele wereld. WBE is sinds de oprichting in 1977 uitgegroeid tot een bedrijf met meer dan 60 medewerkers, verdeeld over twee locaties: een in Naaldwijk en een in Rijnsburg. Het motto van WBE is: ‘Groen is de basis’.
Het decoratiegroen dat WBE verhandelt, is afkomstig van zorgvuldig geselecteerde kwekers in de hele wereld. Zo heeft het bedrijf uitstekende contacten in onder andere Afrika, Australië, Noord- en Centraal-Amerika, maar ook in Europese landen als Frankrijk, Duitsland en Italië.
Onder de WBE-groep vallen ook enkele andere merken en bedrijven met vestigingen in Nederland en Duitsland.