karly

Welke keepershandschoenen draag jij?

De A-selectiekeepers van Rijnsburgse Boys spelen sinds dit seizoen met keepershandschoenen van het merk Peak. Om ook de jeugdkeepers in staat te stellen om handschoenen van dit merk aan te schaffen, is er op woensdagavond 19 september een meeting bij Rijnsburgse Boys.
Oud-doelman Fabian Schouten, zelf ooit jeugdkeeper bij Rijnsburgse Boys, is dan namens Peak aanwezig om de Rijnsburgse keepers kennis te laten maken met de keepershandschoenen van Peak. Peak is een jong merk dat door doelman Tim Krul (tevens oud-Oranje-international) op de markt is gezet.

Passen en bestellen
De jeugdkeepers kunnen op 19 september verschillende soorten handschoenen in diverse prijsklassen passen en bestellen. Een week later worden ze dan afgeleverd bij Rijnsburgse Boys. Binnenkort wordt het ook mogelijk om de handschoenen online te bestellen op de website van Rijnsburgse Boys.
Iedereen hetzelfde merk
Keeperstrainer Hans Schot: “Sinds de keepers van de A-selectie met handschoenen van Peak keepen, vragen ook onze jeugdkeepers ernaar. Vandaar dat we deze meeting organiseren. Het zou mooi zijn als alle keepers en keepsters van Rijnsburgse Boys hetzelfde merk handschoenen dragen.”
Iedereen welkom
De meeting is op woensdag 19 september om 19.30uur op sportpark Middelmors. Jeugdkeepers en -keepsters van Rijnsburgse Boys en hun ouders zijn van harte welkom.