Bram van Egmond

RTV Katwijk Sport reist mee naar Tiel

Ver weg of dichtbij. Door-de-weeks of op zaterdagavond. Als de bal rol is de sportredactie van RTV Katwijk van de partij. Komende zaterdag worden de radio-uitzendingen hervat en het goede nieuws is, dat de verrichtingen van Rijnsburgse Boys op de voet worden gevolgd. Schakelen tussen zenders is dus niet nodig, via frequentie FM106.8 of de webradio (https://www.rtvkatwijk.nl/live-radio/) blijf je van minuut tot minuut op de hoogte van het verloop van de wedstrijd en andere duels in de Tweede Divisie.
Zaterdagavond staat in Tiel de warming up gepland voor ongetwijfeld een spannend voetbalseizoen. In de 2e kwalificatieronde van het KNVB bekertoernooi nemen de Uien het op tegen TEC. Toevallig ook een vereniging die uitkomt in de Tweede Divisie. De winnaar verdient een ticket dat toegang geeft tot het hoofdtoernooi van de KNVB beker. Vanaf 18:45u verzorgen IJsbrand van Tilburg en Hans Oudwater de voorbeschouwing waarna om 19:00u het startsignaal klinkt. Stem dus af op RTV Katwijk radio en beleef de wedstrijd live mee in de huiskamer.
Alvast voor de agenda: vrijdagavond 25-augustus (19:00-21:00u) trapt RTV Katwijk Sport het voetbalseizoen officieel met de grote trainersshow. Een spetterende 2-uur durende radioshow waarin o.a. Pieter Mulders, Dick Schreuder (Katwijk) en Niek Oosterlee (GVVV) live hun visie geven op de nieuwe voetbaljaargang.