Bram van Egmond

Joshua Walters als Mascotte bij Ajax – Nice


Half mei hebben we een sponsorloop gelopen bij Rijnsburgse Boys en was de eerste prijs, pupil van de week, gewonnen door Joshua Walters. Hij had hierbij ruim €500 opgehaald in zijn eentje voor het goede doel. Hij had één doel en dat was om zoveel mogelijk geld op te halen voor het goede doel en op deze manier pupil van de week worden bij de wedstrijd Rijnsburgse Boys – Ajax op 11 juli.
Helaas ging deze wedstrijd niet door, door het noodlottige ongeval van Abdelhak Nouri. Joshua snapte dat wel maar was desondanks toch wel verdrietig omdat hij zo graag zijn helden van dichtbij had willen zien.
Afgelopen week is die wens toch in vervulling gegaan. Ziggo had via Facebook een oproep gedaan dat zij nog op zoek waren naar 11 mascottes. Joshua is hierbij door diverse mensen aangemeld bij Ziggo, net als heel veel andere kinderen. Zaterdagmiddag kreeg hij te horen dat hij één van de “uitverkorenen” was geworden.
Woensdag 2 augustus kan en mag hij zijn helden dus van dichtbij ontmoeten en mag hij samen met 21 andere pupillen als mascotte mee het veld op.
Wij wensen Joshua heel veel plezier woensdag bij Ajax – Nice. Op deze manier gaat zijn droom alsnog in vervulling.