Bram van Egmond

Lichtmasten, Led-boarding en nieuw scorebord op Middelmors


Al jarenlang is het een veel gestelde vraag van supporters: wanneer komen er lichtmasten op het hoofdveld? Zij kunnen rustig gaan slapen, want als alles volgens planning verloopt, hebben we begin september kunstlicht op het eerste veld.
In de reglementen van de KNVB staat dat een tweededivisieclub verlichting moet hebben met een sterkte van 500 lux. Met 600 lux voldoet Rijnsburgse Boys vanaf september ruimschoots aan deze eis. Aanstaande maandag begint de aannemer met het plaatsen van de lichtmasten. Op een nog nader te bepalen tijdstip komen de lampen.
Nieuw scorebord
Het is niet de enige verandering die momenteel plaatsvindt op ons sportpark. Ook komt er een nieuw elektronisch scorebord dat het oude bord vervangt, dat acht jaar lang dienst heeft gedaan. Op het nieuwe bord kunnen nog duidelijker opstellingen, tussenstanden en andere nuttige informatie worden aangeboden aan de bezoekers van de wedstrijden van het eerste elftal. Het nieuwe scorebord wordt op korte termijn in gebruik genomen. 
Led-boarding
Daarnaast verrijst er nieuwe led-boarding rond het veld. Vooralsnog komt er een tijdelijke led-boarding, in afwachting van de nieuwe boarding. Vanwege de lange levertijd komt de nieuwe boarding waarschijnlijk in november. De tijdelijke led-boarding is eind augustus te zien als Rijnsburg zijn eerste competitiewedstrijd speelt tegen Barendrecht.
Deel staantribune afgesloten
In verband met de graafwerkzaamheden die op dit moment plaatsvinden, zijn komende zaterdag tijdens het oefenduel Rijnsburgse Boys – VVSB de staantribunes aan de lange zijde en achter het doel bij de Maandagse Wetering voor het publiek afgesloten. Niettemin zijn toeschouwers van harte welkom. Op de zittribune en op de staantribune achter het doel bij de kantine is ruimte genoeg. De wedstrijd begint om 15.00 uur.