karly

Eerste kampioenen!

Zaterdag 25 maart konden 3 teams zich kampioen gaan noemen, bij een overwinning op hun tegenstanders. Om 10.30uur speelde Rijnsburgse Boys JO9-3 tegen Graaf Willem II VAC JO9-3. Uit in Wassenaar was het al een lastige tegenstander, maar wonnen ‘de Uien’ met 2-3. Zaterdag jl. was het nog veel spannender en zag je dat de zenuwen parten speelde bij de Rijnsburgers. Daardoor was de ontlading des te groter toen een paar seconden voor het einde van de wedstrijd een ‘zondagsschot’ van richting werd veranderd en onbereikbaar voor de keeper in het doel verdween: 2-1 voor Rijnsburgse Boys JO9-3 en de kampioensschaal kon worden getoond aan het publiek. Een terechte kampioen met 13 punten voorsprong op de nummer 2 en een doelsaldo van +44. Klasse mannen en van harte gefeliciteerd!

Om 12.45uur speelde Rijnsburgse Boys 5 tegen de nummer laatst uit hun competitie: DoCos 3. Dat dit een ongelijke strijd zou worden, was bij voorbaat al bekend maar het moet natuurlijk nog wel even gebeuren. En dat gebeurde wel heel duidelijk met een ruststand van 6-0 en een eindstand van 11-0! Geen twijfel meer mogelijk: Rijnsburgse Boys 5 is de meer dan terechte kampioen (11 punten voorsprong op de nummer 2 en een doelsaldo van +70) en namens Rijnsburgse Boys feliciteren wij hen van harte!

Om 13.15uur moest Rijnsburgse Boys JO19-3 spelen tegen de nummer 2 van hun poule Die Haghe JO19-2. Een overwinning voor de Rijnsburgers was noodzakelijk, maar het duel eindigde in 1-1. Hierdoor hebben zij nog 8 punten voorsprong op Die Haghe, maar ze moeten nog 3 wedstrijden spelen. Dus kunnen zij zaterdag 1 april, uit tegen Quick Boys JO19-5, bij een overwinning het kampioenschap gaan vieren. Wij wensen hen bij deze heel veel succes!