karly

Rijnsburgse Boys JO9-3, JO19-3 en 5 de eerste kampioenen?

Zaterdag is het 25 maart. Eigenlijk nog heel vroeg in het seizoen en toch zijn er al 3 teams die kampioen kunnen worden!
Allereerst geldt dit voor Rijnsburgse Boys JO9-3, die onder leiding staat van Arjan Bakkenes en Peter Postma. Dit is een 1e jaars F-team, dus de oudsten zijn 7 jaar. Voor het eerst spelen zij in een ‘echte competitie’ en zij doen het daarin fantastisch: 14 wedstrijden gespeeld en niet 1 verloren! 40 punten en 61 doelpunten voor en maar 18 tegen. Nummer 2 in die competitie is Gr. WII VAC JO9-3 en die staan 9 punten achter.
En laten die 2 nou zaterdag tegen elkaar moeten spelen! Om 10.30uur is de aftrap en Youri, Daan, Marc, Tristan, Sven, Nick, Dayden, Mitchell, Danny en Jesse hebben aangegeven er helemaal klaar voor te zijn. Dus kom ze aanmoedigen allemaal en schreeuw ze naar het kampioenschap!
Het toeval wil dat Arjan Bakkenes ook zelf nog speelt en nog toevalliger is het dat hij zaterdag 25 maart ook als speler kampioen kan worden! Rijnsburgse Boys 5 is al een seizoen lang heer en meester; zowel in de competitie als in de beker zijn zij nog ongeslagen. Voor de K.N.V.B.-beker spelen zij op 15 april a.s. de kwartfinale, maar eerst willen zij kampioen worden. Met slechts 1 gelijkspel en 18 overwinningen kan hen dit zaterdag niet meer ontgaan. Om 12.45uur spelen zij tegen DoCoS 3 en een overwinning is genoeg om de champagne te ontkurken en de schaal te tonen!
Last-but-not-least de JO19-3. Dit team heeft dit seizoen nog geen punt verloren! 12 gespeeld en 36 punten, met 74 doelpunten voor en 25 tegen! Ze staan 12 punten voor op nummer 2 HVV JO19-4 en dus hebben zij aan een gelijkspel al genoeg! Om 13.15uur spelen zij (ook thuis) tegen Die Haghe JO19-2. Dus dit kan zomaar een hele mooie zaterdag worden…..
Dus als u om 10.30uur de JO9-3 komt bewonderen, loop dan direct door naar Rijnsburgse Boys 5 en bekijk ook Rijnsburgse Boys JO19-3. Driedubbel feest is (bijna) gegarandeerd!