Team van de week: JO11-7

Voor dit item gaat fotograaf Jan Jungerius langs bij een wedstrijd van een elftal van Rijnsburgse Boys. Deze keer was de JO11-7 aan de beurt. Zij speelden een thuiswedstrijd tegen SJC JO11-2.
Het verslag is van Patrick van der Meij. De foto’s van Jan vindt u daaronder.

Rijnsburgse Boys JO11-7

Misschien zijn er toch nog mensen die Rijnsurgse Boys JO11-7 nog niet kennen, dus stellen we de spelers even voor:
5 voetballers van de JO11-7 spelen al sinds de mini-f bij elkaar: Timo, Sven, Hein, Frank en Finn.
Sinds vorig jaar spelen Quin en Gianluca bij ons en dit jaar kwamen Daan, Maxime en Danny het team versterken.
Op doel staat Daan, verdedigers zijn Quin, Timo en Maxime.
Middenvelders: Frank, Hein, Gianluca, Danny en Sven. Finn is spits.
Deze stoere mannen worden getraind en begeleid door Jan, Peter en Patrick.
Zaterdag 21 januari speelden wij de wedstrijd tegen de nummer 1 van onze poule: SJC JO11-2. We hadden gehoord dat ze dit seizoen nog maar een keer hadden verloren en wij wilden graag het tweede team zijn die zou winnen tegen deze goede ploeg!
Onder leiding van het paradepaardje van het scheidsrechterskorps, Henry de Koning, begonnen we zeer voortvarend! Binnen 2 minuten stonden we, na een mooie aanval, met 1-0 voor. Het was Finn, die van een meter of tien verwoestend uithaalde! Helaas was het in de tegenaanval weer gelijk, 1-1. Daarna werd het snel, door wat foutjes, 1-2 en 1-3. We probeerden er nog wat van te maken maar we waren vaak net een stapje te laat! Mede daardoor stond het met de rust al 1-6.
Na de toverdrank in de rust, begonnen we de 2e helft iets beter maar na een minuut of 10 scoorde SJC voor de zevende keer. Daarna waren het de Noordwijkers, die steeds weer iets eerder reageerden en/of beter opletten en met mooie schoten, leuke aanvallen en af en toe wat geluk, nog 6 doelpunten maakten. De eindstand was 1-13, wat echt niet was gebeurd, als sommige spelers iets meer strijd hadden geleverd en SJC niet vrij hadden laten schieten! Hopelijk een goede les voor volgende keer.
Vandaag tegen een hele goede tegenstander was het net niet goed genoeg, maar volgende week staan we er weer!
We bedanken Jan Jungerius voor de foto’s en onze trouwe supporters voor hun steun en aanmoedigingen, elke week weer!
Deze fotoserie is niet meer beschikbaar!