Team van de week: Rijnsburgse Boys JO11-9

Voor dit item gaat fotograaf Jan Jungerius op bezoek bij een wedstrijd van een elftal van Rijnsburgse Boys. Deze keer was Rijnsburgse Boys JO11-9 aan de beurt. Zij speelden een thuiswedstrijd tegen Katwijk.
Het verslag is van Marcel van Delft, de fotoserie van Jan Jungerius vindt u onder het verslag.

Rijnsburgse Boys JO11-9

We moesten in de eerste wedstrijd van 2017 thuis aantreden tegen Katwijk JO11-9. Vol vertrouwen gingen we van start op het deels door ijs bedekte veld 4 en met de wind tegen. Helaas moesten onze toppers nog even uit de winterslaap komen, want door niet goed op te letten stonden we binnen no-time met 2-0 achter. Gelukkig wisten we daarna na een lange rush van Kristan via Pieter de aansluitingstreffer te maken. Maar niet lang daarna werd er achterin weer niet goed opgelet en werd het 3e tegendoelpunt geïncasseerd.
In de rust heeft coach Jan Arie de troepen goed toegesproken en met de wind in de rug konden we gelukkig de aansluitingstreffer maken via Lucas na een goede voorzet van Shani: 2-3. Steeds meer drukten we de “kattukers” terug en dat leidde uiteindelijk tot de gelijkmaker van Kristan:3-3.  Daarna kans op kans en gelukkig wist Kristan er een van te benutten 5 minuten voor tijd: 4-3. In de laatste 5 minuten wisten we de boel achterin dicht te houden waardoor dit ook de eindstand was.
Klasse gedaan JO11-9!!!