Bram van Egmond

Zaterdag start Zwaluwen Jeugdbekertoernooi KNVB bij Rijnsburgse Boys

zwaluwenactie
A.s. zaterdag start het nieuwe voetbalseizoen voor de jeugd met de Zwaluwen Jeugd bekertoernooien van de KNVB.
Een bekertoernooi met een belangrijke boodschap! Niet alleen omdat ruim 330.000 jeugdspelers in heel Nederland meedoen aan de Zwaluwen Jeugdbekertoernooien, maar vooral omdat zij hiermee in actie komen voor de Zwaluwen Jeugd Actie.
Wat is er mooier dan dat je in actie kan komen voor jouw leeftijdsgenootjes (we praten over 20.000 kinderen) met een spierziekte of een andere beperking en dus niet in de gelegenheid zijn om lekker te kunnen voetballen.
Rijnsburgse Boys heeft ook dit jaar weer de jeugdteams ingeschreven voor het KNVB bekertoernooi in het kader van de Zwaluwen Jeugd Actie.
Met de (landelijke) opbrengst van de Zwaluwen Jeugd Actie (al 57 jaar zamelt de Actie geld in voor onderzoek naar spierziekten bij kinderen). Het Prinses Beatrix Spierfonds en Spieren voor Spieren zijn partners van de Zwaluwen Jeugd Actie.
Wij zijn er trots op dat zaterdag bij Rijnsburgse Boys de officiële start / opening van de Zwaluwen Jeugdbekertoernooi KNVB West II plaatsvindt (voor de volledigheid, ook de Uitspelende teams komen in actie voor de Zwaluwen Jeugd Actie!)
De teams JO11-8, JO11-9, MO13-1, MO11-1,JO15-2 komen als eerste in actie voor de Zwaluwen Jeugd Actie. Wij hopen dat ook vele ouders / verzorgers aanwezig zijn bij de officiële opening om 08.15 uur.
Zaterdag is ook een aantal vrijwilligers van de Zwaluwen Jeugd Actie aanwezig om de doelstellingen nader toe te lichten en kunnen jeugdleden / jeugdteams ook schieten op Leeuwen! Er zijn ook leuke prijzen beschikbaar!
Kijk ook eens op www.zwaluwenjeugdactie.nl en kijk welke activiteiten jij met jouw team kan starten om de opbrengst van de Actie te verhogen.  En ook hier zijn leuke prijzen te winnen.
Wij wensen alle jeugdteams heel veel succes maar vooral ook veel voetbalplezier!