karly

Supportersfeest: zaterdag 7 mei

Zaterdag 7 mei is er weer een (traditioneel) Supportersfeest!
Om 14.30uur speelt Rijnsburgse Boys die dag thuis tegen Capelle. In de rust zullen alle kampioenen, die tot nu toe bekend zijn, worden gehuldigd met een ereronde op het veld en alle informatie daarover krijgt u via onze stadionspeaker(s).
Na afloop van de wedstrijd (rond 16.15uur) blijft de selectie op het veld en wordt er door het bestuur, traditiegetrouw, afscheid genomen van de vertrekkende spelers en trainer. Zij ontvangen mooie woorden en toebehoren namens het bestuur en iedereen kan (lees: moet) daar getuige van zijn!
Aansluitend vindt, ook op het veld, de uitreiking van de Gouden Ui plaats. Deze prijs is door en van de supporters, voor de ‘beste speler‘ van Rijnsburgse Boys. De verkiezing hiervoor is bijna ten einde: klik hier voor meer informatie.
Na afloop van deze uitreiking(en), gaat het feestje verder in de kantine (of op het bierplein bij mooi weer). Daar zal een DJ de boel op z’n kop gaan zetten!
Vervolgens krijgen de supporters nog gelegenheid om afscheid te nemen van de vertrekkende spelers en zal dit supportersfeest om 20.45uur beëindigd worden!
Dus komt allen op zaterdag 7 mei naar de laatste thuiswedstrijd van het seizoen 2015-2016 en geef ze het afscheid wat ze verdienen