karly

Rijnsburgse Boys MC1 gaat voor dubbel

Nadat ze 2 weken terug al kampioen werden, was zaterdag 30 april opnieuw D-day voor Rijnsburgse Boys MC1. Toen stond namelijk de halve finale voor de Zwaluwen jeugdbeker op het programma. Op sportpark Vredenburch, was Vredenburch MC1 om 11.00 uur de tegenstander.
mc1-1
Na slechts 3 minuten stond de 1-0 al op het scorebord, maar in minuut 7 was daar de 1-1 alweer. Vlak voor rust werd het 1-2 voor onze Rijnsburgse Girls en zo dachten zij te gaan rusten, met een voorsprong. Maar dat was dus niet zo; ondanks dat het duidelijk buitenspel was, keurde de scheidsrechter de 2-2 goed!
In de 2e helft bleef het spannend maar er vielen geen doelpunten meer en dus kwam het aan op pingels. Nog spannender dus…
Als je dan de eerste mist, dan lijkt het doek toch te vallen maar niet als je keepster Yvonne hebt… want die pakte er twee achter elkaar. En toen mocht Jennifer achter de bal gaan staan om de meiden naar de finale te schieten. En dat lukte!