Bram van Egmond

Dick Heemskerk te gast bij RTV Katwijk Sport TV

Met een elfde plaats is Rijnsburgse Boys zoekende in de topklasse. De langdurige afwezigheid van Bart Freke en Danny van der Vijver in combinatie met de moeilijk scorende Raily Ignacio zijn veelgehoorde oorzaken van de huidige malaise. De geel-zwarte machine hapert en zelfs in thuiswedstrijden heeft het leger van Niek Oosterlee moeite de juiste wapens te hanteren. Om uit de gevarenzone te geraken is een driepunter tegen Ajax (am.), komend weekend, noodzakelijk.
Maandagavond vanaf 21:00 uur nemen we een kijkje achter de schermen op de Middelmors en schuift assistent trainer Dick Heemskerk aan als hoofdgast aan de voetbaltafel bij RTV Katwijk Sport TV. Heemskerk gaat de dialoog aan met Leidsch Dagblad sportjournalist Hennie Kanbier. Mis het niet, ruim een halfuur voetbalpraat. Luchtig, soms ook scherp en met een vleugje humor.
De uitzending is te zien via het tv-kanaal van RTV Katwijk (tv-kanaal 45 en Ziggo digitaal tv-kanaal 41). Uitzending wordt herhaald op maandagavond om 23.00 uur en dinsdag t/m zaterdag om 0.00 uur, 21.00 uur en 23.00 uur.