secretariaat

Rijnsburgse Boys 15 on Tour!

Op 6, 7 en 8 juni stond er voor Rijnsburgse Boys 15 de 19e editie van het Ambrastoernooi in Grathem (Limburg) op het programma. Dit jaar waren de Uien van het 15e voor de derde keer te gast bij dit spektakel. Vorig jaar werd er een verdienstelijke 10e plekgehaald; dus als kersverse kampioensploeg moest een hoger resultaat geen probleem zijn werd er gedacht!
De vrijdagavond stond in het teken van bier, feest en veel gezelligheid. Dit ging dan ook door tot in de kleine uurtjes! De wekker op zaterdag ging om 10.00 uur maar de mannen gingen fris en fruitig de wei in. De eerste 2 wedstrijden werden zelfs afgetekend gewonnen! De twee erna gingen verloren; en de laatste wedstrijd eindigde gelijk. In een lastige poule en erg warm weer (31 graden!) werd dag 1 afgesloten met 7 punten uit 5 wedsrijden. In de avond volgde er nog een buffet en een geweldige feestavond in een grote feesttent.
Dag 2 werden de mannen in een sterkere kampioenspoule ingedeeld. Deze wedstrijden werden ook echter met klinkende cijfers gewonnen; waarmee het seizoen in stijl werd afgesloten! Het resulteerde in wederom een 10e plek.
Helaas geen verbetering maar men kan weer terugkijken op een geweldig toernooi. Uit alle hoeken van het land waren er teams aanwezig dus dat zegt wel iets over hoe dit toernooi bekend staat in het seniorenvoetbal. Een dikke pluim voor de organisatie, vrijwillgers en scheidsrechters van vv GKC.
Rijnsburgse Boys 15 is er op zeker weer bij volgend jaar!
 
Ambras1