Zwiebeln Hallen Toernooi

[ujicountdown id=”Zwiebeln Toernooi” expire=”2018/12/27 16:00″ hide=”true” url=”” subscr=”Countdown!” recurring=”” rectype=”second” repeats=””]

Ja u leest het goed; het Zwiebeln Hallen Toernooi gaat weer plaatsvinden. In 2011-2012 was dit een enorm spektakel en in alle jaren daarna, hebben we van tientallen de vraag gekregen ‘of het alsjeblieft weer terug kan komen’.

En dat gaat dus gebeuren in 2018-2019, want op 3e Kerstdag (27 december 2018) gaan we starten en tot en met de Nieuwjaarsinstuif (zaterdag 5 januari 2019) blijft het gras in sporthal Middelmors liggen!

Belangrijkste ‘oorzaak’ dat het dit jaar wel doorgang kan vinden, is het feit dat de organisatie een hoofdsponsor gevonden heeft. Dingeman Hoek is bereid gevonden als sponsor op te treden en haar naam aan dit prestigieuze toernooi te verbinden. En daar zijn wij de directie uiteraard heel erg dankbaar voor.

Dingeman Hoek is een dynamisch groothandelsbedrijf, met een gerenommeerde reputatie in snijbloemen en bladgroen, met een verkoopvestiging binnen Bloemenveiling FloraHolland Rijnsburg. Bij Dingeman Hoek vindt u een totaalpakket (snij)bloemen, planten, bladgroen en accessoires. Hun locatie, met bijbehorende Cash & Carry, is gevestigd op bloemenveiling Royal FloraHolland Rijnsburg. Meer info kunt u vinden op hun website

Inmiddels wordt er druk gewerkt aan de invulling van de agenda en HIER kunt u zien wat er tot nu toe op de planning staat. Deze pagina zal steeds worden bijgewerkt, dus blijf terug komen!

Op zaterdag 17 maart jl. werd het contract tussen Rijnsburgse Boys en hoofdsponsor Dingeman Hoek getekend en gaan we er veel werk van maken de komende maanden, dus hou deze pagina in de gaten!