Website Protocol

Het webteam is trots op haar site omdat die zoveel geprezen wordt als overzichtelijk, up-to-date en zeer toegankelijk; alles wat je zoekt of wilt weten over Rijnsburgse Boys is (ergens) op de site terug te vinden.

Omdat het te vaak voor komt dat er belangrijk nieuws wordt ondergesneeuwd door berichten die bestemd zijn voor slechts een paar mensen, voelt het webteam zich genoodzaakt enkele regels op te stellen. Bijvoorbeeld berichten als “Wie heeft mijn rode trainingsjack gevonden?” of berichten voor slechts een aantal leiders of trainers zorgen er voor dat er ander ‘belangrijk’ nieuws té snel weer van de voorpagina verdwijnt.

Dus is ervoor gekozen om een ‘protocol’ te maken waar een aantal regels omschreven wordt waaraan een bericht moet voldoen.

  • Berichten die bestemd zijn voor kleine groepen mensen, zoals bijvoorbeeld vergaderingen voor leiders en trainers (soms niet meer dan 10 personen!) worden niet in het nieuws geplaatst. Een beperkt aantal mensen kunt u persoonlijk uitnodigen per telefoon/email. Op de site is een telefoonlijst te vinden met alle telefoonnummers van leiders en trainers.
  • Verloren en/of gevonden voorwerpen worden niet geplaatst.
  • Fotoseries worden niet geplaatst tenzij de redactie het interessant of leuk vindt voor alle bezoekers van de site.
  • Feestjes, partijen, uitjes waar een verslag van is gemaakt (met of zonder foto’s) worden niet geplaatst tenzij de redactie het interessant of leuk vindt voor alle bezoekers van de site.

Van de overige berichten zal de redactie per bericht bekijken of dit interessant of leuk is voor plaatsing. Zo houden we de website overzichtelijk! Helaas kunnen niet aan alles gehoor geven. Wij rekenen op uw begrip daarvoor.