Paramedisch Centrum

“Fysiotherapie”

HET SPORTSPREEKUUR
Gratis inloop voor elk lid van Rijnsburgse Boys!

Blessure?
Net zoals voorgaande jaren is PMC Groep de partner voor fysiotherapie van Rijnsburgse Boys. De fysiotherapeuten van PMC Groep zijn beschikbaar voor alle leden van Rijnsburgse Boys. Heb je een blessure of vragen? Loop er niet mee door, maar vraag om een deskundig advies aan de fysiotherapeut van PMC Groep. Des te sneller ben je weer in staat om te voetballen!

Inloopspreekuur op de club!
Op iedere donderdag, van 18.15uur tot 19.15uur, is Frans van der Zwart, sportfysiotherapeut van het Paramedisch Centrum, op de club aanwezig.

Je kan je aanmelden om gegarandeerd een plekje te hebben. Stuur van tevoren een appje naar 06-48463235 met je naam en geboortedatum en dan wordt er direct een tijd met je afgesproken. Lukt dit niet, dan kan je natuurlijk ook gewoon binnen lopen wanneer er plek is! Het spreekuur duurt tot uiterlijk 19.15 uur.

Tijdens dit inloopspreekuur wordt er niet behandeld, maar wordt een korte screening gemaakt om te kijken of er gespeeld of getraind mag worden met de blessure en of er eventueel verdere fysiotherapeutische behandeling noodzakelijk is.
Houdt er rekening mee dat eventuele vervolgbehandelingen op de praktijk worden gedeclareerd bij uw zorgverzekeraar, volgens de daarvoor geldende regels. Informatie hierover kunt u krijgen bij onze balie via telefoonnummer: 071-4074384.
Zie ook de website www.pmc-groep.nl