Paramedisch centrum Katwijk-Rijnsburg

pmc

“Fysiotherapie”

HET SPORTSPREEKUUR IS TERUG
Vanaf donderdag 20 september terug van weggeweest: Sportspreekuur Rijnsburgse Boys.
Maar het gaat dit seizoen iets anders, dan normaal……………..

Blessure?
Net zoals voorgaande jaren is PMC Katwijk-Rijnsburg de partner voor fysiotherapie van Rijnsburgse Boys. De fysiotherapeuten van PMC Katwijk-Rijnsburg zijn beschikbaar voor alle leden van Rijnsburgse Boys. Heb je een blessure of vragen? Loop er niet mee door, maar vraag om een deskundig advies aan de fysiotherapeut van PMC Katwijk-Rijnsburg. Des te sneller ben je weer in staat om te voetballen!

Inloopspreekuur op de club!
Op iedere donderdag, van 19.00uur tot 19.45uur, is Kay Gruijters, speler van Rijnsburgse Boys 2 en fysiotherapeut van het Paramedisch Centrum Katwijk-Rijnsburg, op de club aanwezig.

Dit jaar kun je je aanmelden om gegarandeerd een plekje te hebben. Stuur van tevoren een appje naar 06-40355414 met je naam en geboortedatum en dan wordt er direct een tijd met je afgesproken. Lukt dit niet, dan kan je natuurlijk ook gewoon binnen lopen wanneer er plek is! Het spreekuur duurt tot uiterlijk 19.45 uur.
Tijdens dit inloopspreekuur wordt er niet behandeld, maar wordt een korte screening gemaakt om te kijken of er gespeeld of getraind mag worden met de blessure en of er eventueel verdere fysiotherapeutische behandeling noodzakelijk is.
Houdt er rekening mee dat eventuele vervolgbehandelingen op de praktijk worden gedeclareerd bij uw zorgverzekeraar, volgens de daarvoor geldende regels. Informatie hierover kunt u krijgen bij onze balie via telefoonnummer: 071-4074384.
Zie ook de website www.pmckatwijk.nl onder het kopje ‘informatie’.

Uiteraard gelden ook hier de op dit moment geldende ‘Corona-regels’, die iedereen inmiddels geacht is te kennen: verkouden? hoesten? in contact geweest met Corona-patiënten? andere klachten? Blijft dan thuis!
Mochten er meerdere mensen aanwezig zijn: houd 1,5 meter afstand van elkaar!