outhands

Zwiebeln Hallen Toernooi deel 2…..!!??

Zaterdag 7 januari jl. heb ik het via de microfoon al genoemd, maar de organisatie is zeker van plan een vervolg te geven aan het spektakel van de afgelopen 2 weken. Zwiebeln Hallen Toernooi deel 2 gaat er komen MITS er financieel draagvlak is, want dat valt niet mee. De kosten zijn enorm hoog en dus moeten er opbrengsten tegenover komen te staan. Als die er (onverhoopt) niet blijken te zijn en/of komen, dan is het dus geen haalbare kaart zwiebeln

Maar daar gaan we (uiteraard) niet vanuit; elk bedrijf dat de afgelopen weken iets heeft gezien en/of meegekregen van het mega-evenement, moet toch ook hebben gezien dat dit een happening is die niet mag verdwijnen? Komt allemaal vast wel weer goed, maar als er mensen zijn met ideëen? Graag!

Want de afgelopen 2 weken is er heel veel gebeurt; niet alleen tijdens die 2 weken, maar vooral ook in de maanden daarvoor. In januari 2011 zijn we (8 mannen) begonnen met de voorbereidingen en nu, precies 1 jaar later, hebben we een evenement achter de rug wat zijn weerga niet kent! Er is heel veel gebeurt waar nog lang over gesproken zal worden en waar een ieder ook alweer naar uitkijkt bij een (eventueel) vervolg van dit toernooi.

Er zijn in 2 weken maar liefst 169 (!!) wedstrijden gespeelt en dan hebben we de wedstrijden tijdens de toernooien van de overige junioren en Mini F niet meegeteld. Er zijn heel veel scheidsrechters die alles in goede banen hebben geleid. Er zijn talloze mensen geweest die zich vrijwillig hebben ingezet om dit toernooi te laten slagen. In mijn eerdere bericht deed ik al een ‘hulde aan de vrijwilligers’ en dat kan ik niet anders dan continueren. Zonder hen is het gewoon onmogelijk om zoiets te organiseren. Zonder die hulp is elk evenement onmogelijk. En daarom nogmaals een enorm woord van dank aan hen! En of je nou 2 weken lang 24uur per dag aanwezig bent geweest en/of 1 uur tijdens de 2 weken: jullie zijn onmisbaar!

Op het moment dat ik namen ga noemen doe ik het nooit goed, want ik vergeet gegarandeerd mensen of ik noem juist een naam waarvan een ander weer vind dat het onnodig is om juist die te noemen. Snapt u het nog? Ik wel en wel met een reden; ik wil 3 mensen noemen die voor mij van onschatbare waarde zijn geweest en dat zijn Aad van Nieuwkoop, Ryan van Tilburg en Piet Haasnoot. Deze 3 mensen zijn werkelijk waar elke dag van ’s morgen vroeg tot ’s avonds laat aanwezig geweest om een ieder van alle gemakken te kunnen voorzien. En die namen noem ik zonder ook maar iemand tekort te willen doen, want iedereen is van onschatbare waarde geweest. Erik Koomans is ook zo’n voorbeeld; elke dag om 8.00uur was hij stipt aanwezig. Heeft 2 weken lang de kroketten en frikandellen verkocht en was inzetbaar bij welk klusje dan ook.

En dan begin ik alweer te twijfelen; moet ik die nog noemen of die? Of misschien juist wel hij of zij? Fotografen? Ik doe het niet is mijn besluit. Want ik doe anderen tekort. Dus nogmaals: iedereen hartelijk dank voor alle geboden tijd en hulp! Ik hoop over een paar maanden weer een beroep op jullie te mogen en kunnen doen: maandag 9 april 2012 hebben we jullie allemaal weer nodig: het Albert Heijn Paastoernooi komt er namelijk weer aan. En kan je ons daarbij niet helpen? Dan hopen we je op donderdag 27 december weer te mogen verwelkomen; bij de start van Zwiebeln Hallen Toernooi deel 2…….!!??