outhands

Zeer geslaagde trainingsmiddag met A-selectie

Woensdagmiddag 16 september was het dan zover. De pupillen van de E en D teams, zowel jongens als meisjes, kregen een training van de spelers van de A-selectie. Het weer was prachtig en de opkomst groot. Er waren 200 kinderen die wel eens getraind wilden worden door zo’n bekende speler en/of trainer.

Niek Oosterlee had 10 spelonderdelen bedacht die allemaal iets met voetbal te maken hebben. Na ruim 2 uur “trainen” in circuit vorm werd er op het F-veld afgesloten door Niek Oosterlee en werden de spelers en kinderen bedankt voor een zeer geslaagde middag. Met een high-five met de spelers werd deze heerlijke middag afgesloten. Hans Heemskerk maakte de foto’s, u kunt ze hier bekijken.

Hierbij wil ik namens de activiteitencommissie iedereen die het mogelijk heeft gemaakt deze grandioze middag in te vullen bedanken. Hopelijk tot volgend jaar! 

Ook wil ik namens Carmen en Jeanette van de kantine en mijzelf de grote opkomst van 1 vader!! en de moeders van de pupillen van de E en D teams bedanken voor hun hulp in de kantine. Jullie opkomst was groot en wij waren dan ook erg blij met jullie hulp. Hopelijk kunnen wij bij meerdere activiteiten gebruik maken van jullie hulp als ouders in de kantine. Bedankt voor het mogelijk maken van het verzorgen voor de innerlijke mens van de spelertjes.