outhands

Zaterdagvoetbal voortaan ’s avonds al in TV West Sport

 De wedstrijdbeelden, interviews en uitslagen van de zaterdagamateurs zijn voortaan al op zaterdagavond te zien in TV West Sport. Ook op de website van Omroep West is het aantal pagina’s met nieuws, beelden en uitslagen rond de amateurvoetbal uitgebreid. Daarmee geeft Omroep West deze competitie een prominente plaats in de nieuwe programmering.
Het uitzendgebied van Omroep West herbergt vele topclubs die uitkomen in de hoofdklasse van de zaterdagamateurs, zoals Rijnsburgse Boys, Quick Boys, FC Lisse, Katwijk, Noordwijk, Ter Leede, Scheveningen, ARC en het Goudse Jodanboys.

Vanaf 11 oktober presenteert Willem van Zuilen elke zaterdagavond een programma rond deze zaterdag hoofdklasse. De wedstrijden die in de middag zijn gespeeld zijn al vanaf 19.30 uur te zien in de zaterdagse edtitie van TV West Sport. Naast beelden van de wedstrijden, zijn er ook reacties van trainers en spelers. 

Sportweekend
De resultaten van de regionale zondagamateurs komen aan bod in de zondagse editie van TV West Sport, waarin ook aandacht voor de vele andere belangrijke sporten als ijshockey, waterpolo, basketbal, korfbal, handbal, paardensport en atletiek.