TC Jeugd

Zaterdag: Kampioenswedstrijd JO15-1

Zaterdag 14 mei staat al enige tijd in de agenda van sommigen ‘geblokkeerd’. Vooral in de agenda’s van de ouders, familie, vrienden en bekenden van de spelers van Rijnsburgse Boys JO15-1.

Sinds zaterdag 23 april (na een 6-0 winst op UVS JO15) weten de mannen van trainers Leon van Delft en Tim van der Hoeven, dat ze zaterdag 14 mei moeten winnen van de nummer 2 in de stand: Katwijk JO15-1

Die volgen op 6 punten en met na deze kampioenswedstrijd nog 2 wedstrijden te gaan, is het dan een simpel rekensommetje! Sowieso kennen de mannen een fantastisch verloop van de nieuwe competitie sinds de winterstop. In de Hoofdklasse B speelden zij tot nu toe 7 wedstrijden, wonnen er 7, maakten 26 doelpunten en kregen er slechts 1 tegen! Dus kunnen we wel spreken van een ‘goeie groep’ met dito begeleiding (waaronder naast de genoemde trainers ook verzorger Leo van Delft en assistent-scheidsrechter Henk van der Gugten)

Zij spelen dus hun kampioenswedstrijd en niet geheel toevallig is dit op veld 1 en de aanvang is 10.30uur. Dus kom allemaal de mannen supporteren, want dan is de kans op een feestje daarna des te groter.

Come on boys!