outhands

Zaterdag a.s. de topper tussen RBB C1 en RCL C1

Op zaterdag 14 maart 2009 wordt op sportpark De Middelmors in Rijnsburg de topper tussen Rijnsburgse Boys C1 en RCL C1 gespeeld. Deze kraker begint om 11.00 uur!

RCL C1 staat op dit moment aan kop met 46 punten (15 gewonnen en 1 gelijk). Rijnsburgse Boys C1 volgt op 1 puntje achterstand met 45 punten (15 gewonnen en 1 verloren). Er zijn nog 6 wedstrijden te spelen. Vanwege het feit dat beide teams hun wedstrijden maar blijven winnen, kán deze wedstrijd wel eens bepalend zijn voor de kampioensschaal!

Op 25 oktober 2008 speelden beide teams in Leiderdorp eerder tegen elkaar. In een spannende wedstrijd moesten de Rijnsburgers uiteindelijk het onderspit delven en werd met 2-1 verloren. Detail is nog wel dat aanvoerder Sammy Zandbergen in één van de laatste minuten een strafschop miste.

RCL heeft de beschikking over een productieve en bovendien fysiek sterke voorhoede. Topscorer bij de rood/witten is de roodharige Rick Biesjot. Rick wordt in de voorhoede bijgestaan door de twee andere voorwaartsen, Jermain van der Hoeven en Rico Verdoorn. Een andere opmerkelijke voetballer in het team van trainer/coach Hen Beerenfenger is de regelmatige uitblinkende keeper Tommy Sinteur.

C1 
De heenwedstrijd ging met 1-2 verloren

Rijnsburgse Boys, onder leiding van het duo Leon van Delft en Han van Hoogdalem, staat voor ‘SAMEN’. Het team kenmerkt zich als een hecht vriendenteam met ieder zijn eigen kwaliteiten. Topscorer bij de geel/zwarten is aanvoerder Sammy Zandbergen. Hij heeft inmiddels 27 doelpunten gemaakt en kan zich dus goed meten met Rick van RCL. Sammy vormt samen met Rick van Duijn, Bart van Egmond en/of Justin Vlieland een sterk voetballend blok op het middenveld. De Rijnsburgers staan verder bekend om hun snelle spitsen en degelijke achterhoede onder leiding van laatste man Wouter van Hoogdalem en keeper Remco van den Bosch. Voor alle overige details zie de website van Rijnsburgse Boys C1 http://rijnsburgseboysc1.ditismijnteam.nl/.

Alle ingrediënten voor een spannende en wellicht beslissende pot lijken aanwezig. Dus kom aanstaande zaterdag om 11.00 uur naar het sportpark en steun Rijnsburgse Boys C1 bij deze lastige klus!