outhands

Zaterdag 7 mei 2011 Ukkies voetbal bij RBB

Aan het einde van de vakantie kunnen de ukken toch nog even lekker aan de bak met een bal in de zaal. De laatste keer van het seizoen alweer. Na deze keer kunt u uw zoon of dochter aanmelden voor het volgende seizoen voor de mini’s. Op veld 8 spelen ze dan wekelijks thuis tegen A.C. Milaan, Inter Milaan en zelfs Barcelona. Maar goed dat is volgend jaar, nu eerst nog een keer oefenen in de zaal. Op 7 mei zijn de allerjongsten dan weer van harte welkom in de sporthal op de Middelmors. Jongens en meisjes, geboren in het jaar 2005, kunnen dan op een speelse manier kennis maken met het voetbalspelletje. Het trainersgilde groeit en zij vinden het hartstikke leuk om hun voetbal- en trainerservaringen met de ukkies te delen. De akka, de schaar of een echte panna of hakkiebillie? Je moet hen maar eens om vragen of ze het aan jullie voor willen doen. 

Wij begrijpen dat jullie weer staan te trappelen van ongeduld. Wij gaan dan ook proberen om met jou tussen 09.00 uur en 10.00 uur heel veel voetbalplezier te maken. We verwachten wel van je dat je er op tijd bent zodat we direct kunnen starten. We zien je graag in een korte broek, T-shirt en gymschoenen. Je hoeft geen lid te zijn van Rijnsburgse Boys, iedereen is welkom.

Na het succes van de vorige keren zal Patrick Lagendijk (trainer van de A1) met een aantal trainers, die op deze manier werken aan hun maatschappelijke stage-opdracht voor school, de ukken begeleiden.

Nou, nog een paar nachtjes slapen en dan gaat het weer gebeuren. De laatste keer dit seizoen dus mis het niet! Wij hopen dat je er bij kunt zijn! Tot aanstaande zaterdag!