outhands

Zaterdag 5 juni: Because I am a Girl-clinic

Beste sportliefhebber,

Na een zeer succesvolle eerste Because I’m a Girl dag bij v.v. De Meern op dinsdag 4 mei jl. organiseert Ladies Arsenal Soccer Schools (LASS) op zaterdag 5 juni een Because I`m a Girl-clinic in de Bollenstreek.

Arsenal Soccer Schools is het concept waarmee Arsenal al meer dan 20 jaar actief is over de hele wereld. De trainingsmodules zijn samengesteld volgens dezelfde principes die worden gehanteerd voor de jeugd in de opleiding: creativiteit en techniek. De Soccer Schools programma’s zijn voor spelers van alle achtergronden en niveaus, ongeacht van welk team zij supporter zijn, maar simpelweg een betere voetballer willen worden en nieuwe ervaringen op willen doen. De trainers en coaches worden allemaal opgeleid binnen de “Play The Arsenal Way” methodiek waarvoor de Arsenal FC coaches en docenten specifiek de opleiding in Nederland komen verzorgen.

De Because I’m a Girl-clinic is bedoeld voor alle meisjes tussen de 8 en 19 jaar, ongeacht of zij lid of geen lid zijn van een voetbalvereniging. Het gaat om meiden die voetbal leuk vinden en op basis daarvan kennis willen maken met sociale, maatschappelijke en educatieve vorming terwijl ze lekker aan het voetballen zijn.

De clinic vindt op zaterdag 5 juni plaats bij voetbalvereniging Noordwijk en duurt van 10.00 – 15.00 uur. Deelname kost € 15,- per persoon en is inclusief lunch en alle drankjes. Uiteraard ontvangen alle deelneemsters een uniek Arsenal certificaat, waarmee zij formeel tot de LASS-groep behoren.

Wanneer: Zaterdag 5 juni 2010, van 10.00 uur tot 15.00 uur bij vv Noordwijk!
Aanmelden via www.arsenalsoccer.nl.

Namens Ladies Arsenal,

I.o.v. Curtis Martels, Heleen Parlevliet, Astrid Kruithof en Minoes de Jong.