outhands

Zaterdag 30 oktober 2010 Ukkies voetbal

Aanstaande zaterdag zijn de allerjongsten weer van harte welkom in de sporthal op de Middelmors. Jongens en meisjes, geboren in het jaar 2005, kunnen dan op een speelse manier kennis maken met het voetbalspelletje. Heb jij ook zo lang moeten wachten tot nu eindelijk iemand jou de schaar gaat leren, de akka of de Zidane? Of is het meer jouw vader of moeder die nu eindelijk eens kan zien welk talent er in zijn of haar kind schuilt?

Het maakt ons niet uit. Wij gaan proberen om met jou tussen 09.00 uur en 10.00 uur heel veel voetbalplezier te maken. We verwachten wel van je dat je er op tijd bent zodat we direct kunnen starten. We zien je graag in een korte broek, T-shirt en gymschoenen. Je hoeft geen lid te zijn van Rijnsburgse Boys, iedereen is welkom.

Deze dag zal Patrick Lagendijk (trainer van de A1) met een aantal trainers, die op deze manier werken aan hun maatschappelijke stage-opdracht voor school, de ukken begeleiden. Als er nog meer jongens of meisjes zijn die het leuk lijkt om deze trainingservaring mee te pikken als stage-opdracht kan je voor de aanmelding contact opnemen met Patrick (06-12126318) of Hugo Slootweg (06-51143636).

Nou, nog een paar nachtjes slapen en dan gaat het gebeuren. Wij hopen dat je er bij kunt zijn! Tot zaterdag!